I sverige kan man göra många aktiviteter som är fantastiskt roliga, men det finns vissa saker vi inte kan göra i Sverige som till exempel att flyga med i ett stridsplan, åka på en Formel 1 bana och mycket mer. Oftast så ingår inte resan till slutmålet utan det är enbart upplevelsen du köper.

Här följer en topplista på upplevelser utomlands:

  1. Upplev Tyngdlöshet – Det här är ditt livs chans att få uppleva total tyngdlöshet, precis som i rymden! En specialbyggd Boeing 727 används för att genom så kallade parabelflygningar skapa en tyngdlös miljö i vilken du kan flyga, slå volter och sväva totalt tyngdlös, en unik upplevelse! Upplevelsen arrangeras i USA.
  2. Flyg en Hawker Hunter – Har du alltid drömt om att göra något ouppnåeligt, en höjdpunkt i ditt liv, som att flyga ett jaktflygplan? Förverkliga din dröm med denna fantastiska upplevelse i en Hawker Hunter! Hawker Hunter var det första planet med pilformad vinge och var under en kort period snabbast i världen. Upplevelsen arrangeras i Sydafrika.
    Upplevelsen är inte tillgänglig för tillfället
  3. Bestig Mount Everest – Har du drömt om att se utsikten från världens högsta berg, Mt Everest? Nu har du chansen, utan att för den sakens skull utsätta dig för de enorma risker en bergsbestigning innebär. Det här 7-dagarspaketet innehåller det bästa av det bästa. 5-stjärnigt boende, en mountainflight över Himalaya och Mt Everest, en fantastisk vandring med egen kock, guide och bärare samt mycket mycket mer!