Takvandring i Stockholm

På Riddarholmen i Stockholm kan du tillsammans med dina vänner eller familj få uppleva en helt unik stadsvandring som i Europa endast finns att hitta i Stockholm. I en kombination av historik och äventyr får du genom en vandring på höga hustak ta del av Stockholms historia på ett helt nytt sätt.

Det hela börjar med att en certifierade takguider möter upp er och går igenom säkerhetsrutinerna. Sedan beger ni er upppå 43 meters höjd på det gamla riksdagshusets tak, som är en utmärkt utgångspunkt för att uppleva stadens historia från ovan. Från höga höjder i centrala Stockholm får ni en spektakulär panoramavy över takåsar, tinnar och torn. Ni går tillsammans med guiderna runt på olika tak via gångbryggor som sitter väl förankrade i ett säkerhetssystem. Ni har alla en personlig säkerhetssele säkrad under hela vandringen för att undvika olyckor. Även om det kittlar i magen så är takvandring en mycket säker upplevelse och passar därför för alla åldrar. Under vandringen berättar guiderna om huvudstadens intressanta historia på ett lättsamt och roligt sätt.

Det finns ingen åldersgräns för denna upplevelse, men det krävs att samtliga deltagare har en längd på minst 150 cm. Är man under 18 år så måste denna upplevelse ske i målsmans sällskap. Hela upplevelsen tar ca 1,5 timme och utförs i grupp med andra deltagare.

Köp upplevelsen hos Upplevelse.com >>

Relaterade sökord: ,